Woningstichting

Huur je een woning bij WoonFriesland, Accolade, Elkien, Frieslandhuurt, Dynhus, SWA, Thús Wonen, de Bouwvereniging of een andere woningcoöperatie en ben je buitengesloten?

Ben je buitengesloten uit je sociale huurwoning? Het kan iedereen overkomen: je trekt de deur achter je dicht, maar komt erachter dat je de sleutels erin hebt laten zitten. Óf je krijgt de deur niet meer open. In zulke gevallen is sleutelspecialist Bert Renkema dé oplossing óók voor woningstichtingen! Bert is gespecialiseerd in het schadevrij openen van deuren en zorgt ervoor dat jij snel weer naar binnen kunt. Het maakt niet uit wat voor slot je hebt, Bert weet raad!

Logo WoonFriesland Logo FrieslandHuurt Logo Accolade Logo Elkien

 

 

 

Wat te doen als je bent buitengesloten?

Neem contact op met Bert! Hij helpt om weer je huurwoning te kunnen betreden ongeacht bij welke aanbieder je je huis huurt. Bert zorgt altijd voor een duidelijke, overzichtelijke factuur voor jezelf en voor de verhuurder als die het (deels) vergoedt.

Waarom Bert Renkema?

Bert werkt nauwkeurig en adequaat en zit al meer dan twintig jaar in het vak! Het motto van Bert is: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’, dus als je op zoek bent naar een betrouwbare sleutelspecialist in Friesland en omstreken, dan ben je bij Bert aan het goede adres!

tags: WoonFriesland, Accolade, Elkien, Frieslandhuurt, Dynhus, SWA, Thús Wonen, De Bouwvereniging, Vereniging Friese Woningcoöperaties, Aktium, It Wâldhûs, Hoekstra, Noardwest Friesland