Veelgestelde Vragen

FAQ

Heeft u een vraag over de diensten van Bert of over situaties? Hieronder staan de veelgestelde vragen voor u op een rij:

Ja, Bert zijn specialiteit is om deuren zonder schade open te kunnen maken. Belangrijk hierbij is dat u zelf niets probeert, zodat Bert de deur zonder schade kan openen! Een slot is een erg gevoelig mechanisme waarbij het af te raden is om er zelf aan te knutselen om schade aan de sloten te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de kans groter is dat Bert het slot zelf kan repareren en dat u kosten bespaart voor bijvoorbeeld een nieuw slot.
Gemiddeld is Bert binnen 40 minuten bij u voor een buitensluiting. Trap niet in de praatjes van andere slotenmakers die zeggen dat ze binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Vaak zijn dit landelijke organisaties die het uitbesteden aan onderaannemers. Bespaar uzelf kopzorgen en kies voor lokaal en vakmanschap van Bert!
Wanneer u uw sleutel niet meer goed kunt draaien is het aan te raden om onderhoud aan het slot uit te laten voeren. Laat bijvoorbeeld de cilinder van uw slot insmeren met olie, zodat de cilinder minder stroef gaat en makkelijker is te draaien. Als u merkt dat de sleutel stroef draait, wacht niet te lang en laat onderhoud uitvoeren! De kans is groot dat de sleutel afbreekt en dat u zichzelf buitensluit. Bel Bert, hij heeft altijd een passende oplossing voor uw situatie!
Als uw sleutel is gebogen of de sleutel krom is dan kunt u het beste niet proberen om de sleutel terug te buigen. Door de sleutel te buigen ontstaat er een zwakke plek in de sleutel met het risico dat de sleutel afbreekt. U kunt het beste een reservesleutel gebruiken of een nieuwe sleutel bij laten maken.
Als uw sleutel is afgebroken in het slot, kunt u het beste het slot kunnen laten repareren. U voorkomt daarmee verdere schade aan uw slot of deur. Kies voor kwaliteit en vakmanschap en bel Bert!

Komt u er niet uit? Bel Bert!

Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging? Bekijk onze blog over inbraakmethodes!