Schuurbeveiliging

Schuren worden tegenwoordig steeds vaker als opslagplaats gebruikt en staan vol met spullen waarvan de waarde flink kan oplopen. Bakfietsen, elektrische fietsen, scooters, speelgoed voor de kinderen; het wordt er allemaal gestald. Maar hoe veilig is uw schuur eigenlijk? Steeds meer inbrekers focussen zich op de schuur. De beveiliging hiervan laat namelijk nogal wat te wensen over. Doet u iedere avond uw schuurdeur trouw op slot? Veel mensen vergeten regelmatig hun schuurdeur op slot te draaien. En dit terwijl er toch echt veel waardevolle spullen in de schuur staat.

Controleer uw (schuur)slot
Weet u hoe veilig uw schuur is?  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en laat je adviseren door de beste slotenmaker van Friesland!

3x zo veilig
Voor een optimale beveiliging, adviseren wij altijd uw buitendeuren te voorzien van een meerpuntssluiting. Hiermee creëert u eenvoudig een driedubbele beveiliging. Zeker nu het voorjaar is, is het belangrijk om ook de beveiliging van de schuurdeur mee te nemen.

Slechts één sleutel voor al uw buitendeuren
Tip: Wist u dat u met slechts één sleutel al je buitendeuren kunt bedienen? Hier heeft u zogenaamde gelijksluitende cilinders voor nodig! Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor gratis hulp of advies!