Secustrips

Secustrips zijn een snelle, effectieve en kostenefficiënte oplossing voor inbraakbeveiliging. Gemaakt van duurzame materialen zoals versterkt staal, verhogen ze de fysieke beveiliging van deuren en ramen. Bert Renkema, de sleutelspecialist, zorgt voor een eenvoudige installatie. Zichtbare strips dienen als afschrikmiddel voor indringers en sommige modellen hebben zelfs een ingebouwd geluidsalarm. Compatibel met bestaande beveiligingssystemen vereisen secustrips minimaal onderhoud, waardoor ze een betaalbare en doeltreffende beveiligingsoptie zijn. Hieronder staan alle voordelen voor u op een rij:

1. Verhoogde beveiliging

Secustrips zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals versterkt staal of aluminium, die bestand zijn tegen inbraakpogingen. Door de op deuren en ramen te bevestigen, versterken ze de structurele integriteit van deze toegangspunten, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers om ze open te breken.

2. Eenvoudige installatie

Secustrips zijn de ideale oplossing voor bestaande situaties: de strips zijn eenvoudig te installeren en een goede kosteneffectieve uitkomst voor particulieren en bedrijven die hun beveiliging willen verbeteren zonder uitgebreide verbouwingen.

3. Afschrikkend effect

Zichtbare secustrips fungeren als een visueel afschrikmiddel voor potentiële inbrekers. Het feit dat deuren en ramen extra beveiligd zijn met deze strips kan inbrekers ontmoedigen en hen doen besluiten om uw huis of pand over te slaan.

4. Geluidsalarm

Sommige secustrips zijn uitgerust met een ingebouwd geluidsalarm. Wanneer een inbreker de beveiligde deur of het raam probeert te openen, wordt het alarm geactiveerd, waardoor niet alleen de inbreker de benen neemt, maar ook mensen in de omgeving worden gealarmeerd.

5. Integratie met bestaande beveiligingssystemen

Secustrips kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande beveiligingssystemen. Dit betekent dat ze een aanvullende laag beveiliging bieden zonder dat u uw bestaande beveiligingssysteem daarop hoeft aan te passen!

6. Minimaal onderhoud

In tegenstelling tot de meeste beveiligingsmaatregelen vereisen secustrips minimaal onderhoud. Na installatie kunt u er voor een langdurige periode van genieten en het onderhoud dat gepleegd moet worden, is minimaal en kan door iedereen worden gedaan.

7. Betaalbare beveiligingsoplossing

In vergelijking met de meeste andere beveiligingsmaatregelen zijn secustrips een betaalbare optie om uw huis of pand te beveiligen. Zo kunt u voor een kleiner bedrag uw beveiliging verbeteren!

 

In het kort zijn secustrips dus een ideale en goedkopere optie voor het eenvoudig en beter beveiligen van uw huis of bedrijf!