Back To School

De zomervakantie is voorbij en veel scholen openen vanaf vandaag weer hun deuren. Helaas betekent dit ook dat het ochtendritueel er iets anders uit ziet. Wekkers zetten, kleding klaar leggen, broodtrommels vullen, op tijd de deur uit… Wij kregen wat vragen binnen van bezorgde ouders over het meegeven van de huissleutel aan je kind. Vanaf welke leeftijd doe je dit? En is dit eigenlijk wel zo veilig?  

De voordeur openen zonder sleutel 
Vroeger was er altijd iemand thuis en hoefde je nooit bang te zijn dat je kind voor een dichte deur stond. Tegenwoordig is dit wel anders. Veel ouders kiezen ervoor hun kind(eren) vanaf ongeveer 9 jaar een huissleutel mee te geven naar school. Ze kunnen op die leeftijd alleen naar huis lopen en kunnen altijd naar binnen, ook als je er als ouder even niet bent. Helaas horen we het (te) vaak dat kinderen de huissleutel verliezen. Met alle risico’s van dien! Daarom adviseren wij u de voordeur op een sleutelloze manier te openen. Niet alleen handig voor uzelf, maar ook heel veilig voor de kinderen!

Bedieningsgemak én veiligheid gegarandeerd 
Met het BeSAFE pakket van LOXUP kiest u voor een zelfsluitend slot dat uw voordeur automatisch voor u op slot draait op drie punten. Daarbij komt dat u de deur opent zoals u dat wilt. Met een afstandsbediening, pincode of vingerscan; het kan allemaal. Een (verloren) huissleutel behoort hiermee tot het verleden. Daarnaast weet u altijd dat uw huis goed is afgesloten.

Neem gerust eens contact met ons op voor de opties en mogelijkheden. Wij helpen en adviseren u graag!