Meerpuntssluitingen

Slotenmaker Heerenveen werkt samen met o.a. KFV
KFV-meerpuntssluiting kunnen we met een sleutel bedienen. Twee keer draaien en je deur is op meerdere punten op slot. Hiermee worden eenvoudig de hoogste veiligheids- en comfortstandaarden bereikt. Bij KFV is meerpuntsvergrendeling niet alleen het naast elkaar plaatsen van verschillende sloten, maar een perfect en duurzaam afsluitsysteem.

Wat is een meerpuntssluiting?
Er zijn veel verschillende soorten sloten op de markt die u aan kunt schaffen en die slotenmakers in hun assortiment hebben. Een meerpuntssluiting of driepuntssluiting  geeft u meer bescherming van buitenaf dan een normaal slot. Een normaal slot kan makkelijk geforceerd of doorgeboord worden. Een meerpuntssluiting sluit op meerdere plekken in de deur en het is bijna onmogelijk om deze te forceren.

Een meerpuntssluiting staat met maximaal 5 punten in verbinding met het kozijn. Als u de sleutel omdraait in het slot opent of sluit u alle sluitpunten tegelijkertijd. Je hebt twee verschillende meerpuntssluiting. Sleutel bediend of kruk bediend. Bij een sleutelbediende meerpuntssluiting gebruikt u de sleutel om de haken van de meerpuntssluiting te bewegen. Bij een krukbediende meerpuntssluiting maakt u hiervoor gebruik van de kruk. Door de kruk omhoog te bewegen komen de haken uit.

Voordelen van de meerpuntssluiting
Met een meerpuntssluiting wordt de deur op meerdere plaatsen vergrendeld. Hiermee wordt het de inbreker een stuk moeilijker gemaakt om de deur te forceren. Hierdoor heb je ook de garantie dat de deur perfect afsluit, zodat de tocht en de dieven buiten blijven.

Montage
Het monteren van een meerpuntssluiting kan een lastige klus zijn. Het is daarom een klus die u niet zelf moet uitvoeren. Kies daarom bij het monteren van het slot voor de slotenmaker Heerenveen. Het slot komt er mooi in te zitten en zal zeer stevig zijn. De slotenmaker Heerenveen heeft namelijk de nodige kennis en ervaring die u nodig hebt om een meerpuntssluiting op de juiste manier te monteren.