Buitengesloten?

Gelukkig zijn er genoeg dingen die u eerst zelf kunt proberen!

Bert probeert u altijd te helpen, al helemaal als hij tips kan geven waarmee u binnen no-time zelf weer binnen bent! Bekijk hieronder alle tips van Bert:

Het eerste wat u het beste kan doen als u zichzelf heeft buitengesloten is om te kijken of er ergens nog een raam openstaat. Dit is de meest eenvoudige manier om weer binnen te komen en de deur vanaf de binnenkant weer te openen.
Staat er op de bovenverdieping nog een raam open? Met een ladder kunt u gemakkelijk op die manier weer binnenkomen, u kunt dan de deur vanaf de binnenkant weer openen. Bekijk van tevoren goed of dit mogelijk is zonder dat uzelf te veel risico loopt door gevaarlijke situaties.
Heeft u een sleutel achtergelaten bij uw buren? Met die sleutel kunt u gauw weer naar binnen. Mocht u goed contact met uw buren hebben, maar heeft u hen nog geen sleutel gegeven? Voor situaties als deze is het handig, zo staat u binnen een paar minuten weer binnen!
Veel mensen bergen hun sleutels op op plaatsen wat hen op dat moment makkelijk uitkomt. Voorkom chaotische situaties en berg uw sleutels op een vaste plaats op, bijvoorbeeld in uw jas, ook als u ergens op bezoek bent. Op die manier weet u altijd waar uw sleutels zijn!

Komt u er alsnog niet uit? Bel Bert en hij helpt je verder!

Wat NIET te doen?

Wat u het beste niet kan doen bij een buitensluiting is om uw eigen ruit in te gooien of te slaan om op die manier binnen te komen. Dit zorgt voor veel extra kosten, zoals een nieuw ruit laten plaatsen, het opnieuw schilderen van uw kozijn en de beschadigingen aan u en uw huis door alle glasscherven in en rondom uw huis. Ook de hoogte opzoeken door via het dak naar binnen te komen veroorzaakt onnodig veel risico.  Daarnaast zorgt u voor onnodig veel schade aan uw deur door deze bijvoorbeeld open te breken met een breekijzer.

Wees verstandig voor uzelf en uw portemonnee en schakel de hulp van Bert in! Bert zet alles op alles om u zo snel mogelijk weer naar binnen te kunnen laten voor een fractie van de prijs die u zou moeten betalen bij bovenstaande situaties.