Bert Renkema 24 uurs service

Slotenmaker Drachten

Heeft u zichzelf buitengesloten? Krijgt u de deur niet meer open, want de sleutel is afgebroken in het slot. Heeft u nieuwe deuren en wilt u de sloten vervangen? Slotenmaker Bert Renkema staat altijd voor u klaar. Zijn slotenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Bert Renkema de slotenmaker voor Drachten.

Buitengesloten in Drachten

Bent u woonachtig in Drachten of omstreken? Dan kunt u ons bellen wanneer u buitengesloten staat. Wij proberen de deur altijd schadevrij te openen en te zoeken naar de goedkoopste oplossing voor onze klanten. Bent u dus buitengesloten in Drachten en op zoek naar een slotenmaker die er voor zorgt dat u snel en vakkundig geholpen word. Bel ons, wij staan altijd voor u klaar!

24 uur per dag bereikbaar

We kunnen een heleboel redenen bedenken waarom u een slotenmaker nodig zou hebben. De belangrijkste en meest voorkomende is natuurlijk: ik ben buitengesloten. Dit kan elk moment van de dag gebeuren. Ook midden in de nacht kunt u zichzelf buitensluiten en een slotenmaker nodig hebben. Wij staan daarom altijd voor u klaar.

 

  • Heeft u een slotenmaker nodig in het weekend?
  • Heeft u een slotenmaker nodig op zaterdag?
  • Heeft u een slotenmaker nodig op zondag?
  • Heeft u een slotenmaker nodig die midden in de nacht naar u toekomt?
Sleutels kwijt in Drachten

U heeft uzelf buitengesloten en bent woonachtig in Drachten? U kunt de sleutels niet meer vinden? Wanneer u zeker weet dat u niet zonder hulp meer kunt binnen komen? Bel Bert dan op, de slotenmaker van Drachten. Hij krijgt de deur weer voor je open.

Slot openen zonder sleutel

Als u de sleutels kwijtraakt, dan is het fijn dat er een vakman klaar staat die je slot voor je opent. Als het mogelijk is dan openen we het slot zonder schade. Dus ben jij buitengesloten en wil je snel weer naar binnen? Wij staan voor je klaar.

Sloten vervangen Drachten

Bent u toe aan nieuwe sloten? Zijn de sloten al zo erg verouderd dat ze vervangen moeten worden. Bel de slotenmaker van Drachten, wij komen graag langs voor een goed gesprek over de veiligheid van uw woning.